Tittat på hus!



Har idag varit och kollat på hus 2,5 mil utanför Eskilstuna. Det var så fint! Men som det såg ut nu så skulle vi med de inkomster vi har idag gå back ca 3000:- av att bo där. Boendet är egentligen billigare men vi behöver ju ha en bil. Ska söka extrajobb nu tror jag så att vi får in lite mer pengar varje månad. Tänk om man hade en rik släkting som ville hjälpa oss. Någon som vi kunde låna pengarna av. För av banken får vi nog inget! Jag tycker att jag kommer på massa bra ideer på hur vi skulle kunna lös det men Simon tror inte på dem... han vill väl inte lika mycket som jag antar jag. Men men. jag kommer nog inte släppa det förrän det är sålt till någon annan. Åh, det var så bra!!! Ska skicka dit bror min och mamma som kommer upp på torsdag. kanske är det bara jag som inte kan se klart. Det är kanske bara för att jag längtar så efter ett hus. Jaja. önskar att man hade en trädgård som barnen kunde springa omkring i. Så trist att bo i lägenhet. Är ingen stadsmänniska även om nog många tror det. Närhet till en stad vill jag ha, men inte bo I den.
Nä, du ska jag försöka tänka på något annat. Ha det gott! Har ni en slant över så vet ni vart den är mer än välkommen... :-)
KRAMAR!!!

Semlebak...

Har bakat igen. denna gång blev det semlor hemma i lägenheten. Gott!
Tentan gick inte så bra som jag trott det skulle göra. visade sig att jag verkligen behöver kunna alla muskler med exakt ursprung och fäste och funktion och jag kunde inte det. Inte alla de som kom på tentan i alla fall.
Men men då ska jag väl lära mig det i alla fall.
Snart kommer Malin o Petter hit, får se vad vi ska hitta på...
KRAM

Finns då alltid något annat att göra!!!

Har nu hamnat här och bara måste ju skriva något.
Varför är det alltid så?
Jag har tenta i anatomi på fredag, typ programmets svåraste kurs, och ändå så kommer man altid på andra saker man ska göra istället för att plugga. Det är ju inte så att jag känner att jag har full koll på alla ben med utskott och alla kroppens muskler och dess funktioner. Kan nog knappt hälften men ändå kan man inte ta sig i kragen o studera in det där sista. Har nyss slängt ihop en deg för att göra lite bröd till STORA familjen Widholm. Den ska jäsa ca 30 min till så det är väl bäst att hinna plugga något innan dess. SUCK!!! Vill börja min mammaledighet nu...
KRAM på er!!!

Härlig vinter!

Har varit uppe i Hallen sen i onsdags förra veckan. så skönt att få lite riktig vinter. Det har varit riktigt kallt några dagar, ner mot -20. Men idag var det skönare. Tog en tur till Östersund och shoppade lite. Bytte en mössa som jag fått i present. Den var yrsnygg! Grå med rosa stora prickar. Problemet var att jag bara har en röda vinterjacka och det kändes inte helt ok. Tänkte köpa en ny jacka men hittade ingen för lämplig peng. Var i Stockholm med Malin o Petter förra veckan och föll pladask för en jacka där men det var lite mycket pengar 950:- för en jacka som jag knappt kommer kunna använda den här våren. Så det blev till slut byta av mössa istället. Hittade en finfin med öronlappar på! REA! Så jag fick dessutom ett par träningsbyxor för samma pengar. Kalas! Slipper låna Simons hela tiden nu.
Hittade dessutom ett par byxor från OBJECT (ÄLSKAR det märket!!) på rea! Kostade nu bara 300 kr. Sicka fynd jag gjort idag alltså. HELNÖJD! Nu ska jag ta o sova. Är trött trots att jag sovit ca 2 timmar mitt på dagen idag. Fattar inte att man ska va så trött hela tiden. Bebisen tar all min energi antar jag.
Kram på er!!!

Livet är HÄRLIGT!

Kom tillbaka igår efter ca två veckor nere i Småland hos min mamma. Firade jul tillsammans med mina syskon (saknade en bror.) och sedan fyllde Manne år och då var HELA familjen samlad. Min svägerska Frida hade dock inte möjlighet att vara med. Det var SÅ mysigt att träffa alla. Önskar bara att det funnits ännu mer tid.
På nyårsafton kom tre par ifrån Halmstad, min hemstad, och firade med oss och Nilla o Kristoffer. Så längesen man sågs. Det var jättetrevligt. Några nyårslöften då??? Japp. två! Ett tydligt. Allt godis jag köper kostar dubbelt så mycket... Om jag köper godis för 20 kr så måste jag sätta undan 20 kr till sparande. Får verkligen tänka efter om godiset är värt det. Det andra är att jag ska ha en lite mer positiv syn på livet, ja allt egentligen. Så lätt att se allt det tråkiga och jobbiga i livet. Men tänk vad mycket roligare det skulle vara om man bara såg mer till det som faktiskt är bra. Blev inspirerad i nyår av min käre vän och svågers bror, Simon, han är SÅ positiv! HÄRLIGT! Nu ska jag ta en kopp the och sätta mig och plugga inför tentan på fredag. kram på er!!!


RSS 2.0