Flyttlass!

Pratade just med min storebror om flytten i sommar. Berättade att vi tänkt åka med släp tre gånger i sommar. Han trodde ALDRIG att det skulle räcka. När han flyttade från sin etta  körde de två proppfulla släp. Vi har en trea + en massa på vinden... Hm.. hur ska det här gå?
Han erbjöd sig att hjälpa till att köra ett STORT släp. Vore ju grymt om vi kunde ordna det så. Fattar inte hur det ska lösa sig det här annars. Inte så att man vill ligga och köra en massa med en liten spädis heller.
Hm...
Var lite krångligare än jag tänkt mig det här.

Får inte tag på min studievägledare heller. Har försökt hela förmiddagen nu. Flera gånger tidigare i två veckors tid, skrivit mail men får inget svar någonstans. Vet inte hur det kommer att lösa sig med mina studier... lite skrämmande.
Men men. Får väl bara lägga det i Guds händer och slappna av så ska det säkert lössa sig.

Snart så borde bäbisen komma tycker jag.

Var på MVC idag och pratade med läkaren. Eftersom mina bröder var så stora när de föddes och det var problem vid förlossningarna så har jag varit lite orolig för att det ska bli det för mig också den här gången. Kanske är bäbisen större denna gång. Manne vägde 4360g, stor kille. Jag vill inte ha en större den här gången. Då kanske det inte går lika bra.

Jag är född nästan tre veckor för tidigt för att det inte skulle bli några komplikationer med mig. Så.. idag var jag och pratade med läkaren om att ev. sätta igång förlossningen lite tidigare. Han trodde nog inte att det skulle behövas eftersom det hade gått bra förra gången, men vi ska på tillväxt ultraljud om två veckor för att mäta och se hur stor den här klunsen kan tänkas bli. Kanske att det sätts igång om den inte kommit på beräknad dag i alla fall. Får väl se. Men det känns skönt att de tog det på allvar i alla fall och kollar upp det hela. Nu känner jag mig lite lugnare igen.
Förlossning here I come... :-)

Tjock tjock tjock!

Nu är magen bara ivägen. Slår i den hela tiden, spiller på den och kan knappt ta på mig skorna för att jag inte jan böja mig så långt längre... förstår inte hur det ska bli. Det är ju ändå en månad kvar...
Jaja.. det gick ju förra gången så då ska det väl gå igen.
Ska träffa läkaren på tisdag och se hur stor den här bebisen kan tänkas vara egentligen, om den kommer kunna komma ut ordentligt. Hoppas på igångsättning lite tidigare. En vecka eller två skulle vara skönt. Slipper kanske ha ont i fogarna också sen. Håller tummarna nu.


Fika ute i parken!

Träffade tjejerna i rothoffsparken idag. Jag hade bakat drömtårta och chokladbiskvier, gott!
Så härligt att bara komma ut och vara lite. Satt och pratade i två timmar sen hotade regnet.
Det var verkligen mysigt. Hoppas på flera gånger i sommarsolen.
     

RSS 2.0