Längesen igen!

Har idag lämnat in ett PM om en fältstudie på Barn- o ungdomshab. Det gick riktigt dåligt. Skulle ha 8 referenser varav minst 2 vetenskapliga artiklar... jag hittade inte NÅGON vetenskaplig artikel... skit blä! Får väl rest på det här men då blir det i alla fall ett lite senare problem, och jag vet vad de vill att jag ska göra. jaja... Högskolestudier, säger då det!
Ser nu fram emot helgen. Ska åka ner och hälsa på pappa. Har inte varit där sen i feb. o då var jag på bröllop. Manne har inte sett honom se i nov. tror jag!!! Illa illa!
jaja... bilder kommer senare! Kameran har inte varit så flitig på sistone! kram kram

Hemma sjuk!

Gjorde mig iordning för att åka till skolan. Kämpade trots förkylning ända till stationen, jaja, jag vet det är inte alls långt men det kändes så idag. Väl där ser jag att tåget är försenat 30 min... Åh! Orkar INTE med detta så nu, nu sitter jag hemma igen. Gick hem och ska nu dricka lite the. Ska skriva klart en ansökan tills imorn som vi ska ha gjort i skolan. Hjärnan är full med snor så inte kan jag tänka inte. Skickade iväg det till Nilla, hon har också snor i hjärnan men hon kan säkert hjälpa mig i alla fall.
Här kommer en bild av dagens huvud!! :-)
Sjal i håret pga fettit hår och jag är tacksam för att smink har uppfunnits. Man kan ju se nästan respektabel ut efter en övergång av allehanda produkter.


RSS 2.0