Bröllopstider!!!

Var nere i Linköping i helgen där min "bonusbror" Daniel gifte sig med sin Anna-Karin.
Det var så otroligt fint. Jag fick äran att sjunga på vigseln, tyckte själv inte att det gick så bra men jag fick bra kritik framför allt genom andra så det hela var väl bra ändå då... självkritisk som alltid!
Manne var SÅ duktig. Var vaken ända till 22. Då däckade han i mitt knä.
Lite bilder ska vi väl ha upp också.

                           


Träffa familjen!!!

Stefan kom hit en sväng! Så kul att träffa honom, det är så sällan. Satt och spelade Settlers... vi tycker om det!! Eller ja, Simon tycker om det...  Var och köpte trall som Stefan hjälpte oss att lägga på balkongen, så bra blev det!!!
        Grabbarna var ute i lekparken o lekte lite...

Vi drog iväg ner till Linköping för att träffa Nilla o Kristoffer! Grillade vid bäcken, mysigt men lite kallt!!!

   

Hade möhippa för Anna-Karin och svensexa för Daniel på lördagen...
   Bara bilder från svensexan dock...

Mera Settlersspelande blev det... och lite sol...

   

Det var lite bilder från vår sköna helg!!! Ska snart skriva igen!! Jag lovar!!! kram på er!

Bröllopsdag imorn!!!

   

I morgon, den 14e Maj, är det vår bröllopsdag. Tre år har vi varit gifta nu.
På ett sätt känns det som att det var igår, men ändå är det som om vi varit gifta alltid... Konstigt det där...
Ska fira lite imorn i alla fall. Olivia har lovat att vara barnvakt så vi får väl se vad vi ska hitta på. Om det varit fint väder tänkte vi ta en promenad till en minigolfbana och spela lite men enligt smhi ska det bli regn imorn så vi får väl se vad det blir. TipsKlurar lite på en present till Simon också.... Tror jag vet men det är inte fixat så om någon har tips och ideer på det med så bara skriv!!!

Simon sitter och spelar krigsspel på den andra datorn nu och Manne går här fram och tillbaka från sin säng, han ska sova nu...
Nu kom han ut igen...
Får nog gå och natta honom nu..'kram kram


spela spel är ju underskattat!!

Simon stack ner på stan och köpte några spel igår. Hade bara en massa strategispel tidigare. Nu kom han hem med Rappakalja, uno och ett tilläggsspel till settlers. Tjejerna Widholm var kvar och en kompis till Olivia också så vi började kvällen med rappakalja. Det spårade ur en del dock... Fortsatte sen med straffuno som jag knappt kom ihåg reglerna till men det var askul till en början, men detta spårade också ut... till slut hamnade vi i maffisträsket... Kvällen var underållande i alla fall...

Matilda satt länge på kvällen och målade en tavla till oss, kommer upp på bloggen så snart den är klar...
tack för nu!!!

Tjejerna Widholm är här!!!

Nu har tjejerna kommit. Emma, Johanna o Matilda har åkt hit tillsammans med en kompis, Amelia. Olivia har två kompisar från hampe här och alla är de här hos oss, ganska trångt men mysigt. Petter tittade också förbi en stund, spelade lite dator, åt middag och fixade lite med nån hemsida.
Jag har haft ont i huvudet sen i går så det har varit lite mycket... men det är ju trevligt också.

I helgen var jag på min farmors begravning nere i Broaryd, småland. Så sorgligt som det är så är jag ändå mycket glad att jag åkte dit. Alla pappas 13 syskon var där och många av mina kusiner. Vissa av kusnerna har jag inte ens träffat innan och mångar träffade jag nog någon gång när jag var en sådär 2-3 år.
Här kommer ngra bilder... Enjoy!!
       

RSS 2.0