En vecka har nu gått!

En vecka i skolan nu. Och nu drar det verkligen igång. Eller så är det bara jag inte har pluggat på länge. Har i alla fall läst ut första boken idag, 126 sidor lång om sjukgymnastikens historia. Ganska så intessant faktiskt. Gissar att det kan vara bra att veta lite om hur det var förr. Annars har jag IG i Historia från gymnasiet, illa illa... men gymnasiet. Går ju inte jämföra mig nu och då. Eller?
Har inga bilder! Jag är för ul numera.. hihi! Om någon annan har så får ni gärna skicka över! kram kram!!!

Ny skola, ny stad och ny i skolbänken...

ojojoj, vilken intensiv dag...
Tog tåget imorse till Västerås, en stad som jag inte varit i mer än två tre gånger, förutom IKEA. Västerås för mig har helt enkelt varit IKEA. Nu är det något mer. Den stad som jag ska studera i de följande tre åren. Konstigt!
Sa till min kära vän Malin som oxo pluggar nu, att detta blir som gymnasietiden igen... inte helt sant som tur är. Det här har man ju ändå valt själv. Förhoppningsvis är man lite mer motiverad.
Läste igenom lite papper inför kursen nu ikväll och fick PANIK! Jag kan inte skriva PM... och så skulle vi skriva ett CV med de kompetenser vi har idag som kan användas i vårt framtida yrkesliv.... jo jag har ju jobbat i butik... o café, har jag användning av det... HJÄLP!!! Känns som att alla andra är as sportiga (det vet ju alla som känner mig att det är INTE jag). De flesta av de andra har den senaste tiden jobbat som personlig assistent eller inte äldrevården eller hemtjänsten. Vad har jag för bakgrund, BUTIK! Usch...Har verkligen ångest över den här terminen. Lite tröst och pepp någon?? Gah!!!


Massa mera bilder vettja!!!

Här kommer fler bilder på oss och andra härliga människor!!
                                                                                  Mycket Manne blir det!!!

Sommarbilder!

Det har hänt lite grann i sommar men bloggandet har varit dåligt, jag vet. Ännu sämre har inladdning av bilder från kameran till datorn varit, därav inga bilder på länge men här kommer några!
  Första baddagen, 30 maj!
 Matilda tog studenten 5 juni... Manne var trött!!!
 Mamma o Lennart gifte sig 26 juli!
 Petter o Malin gifte sig nu den 9 augusti!
Massa härliga dagar den här sommaren! Lägger in ett inlägg till med en massa skö

Sjukgymnast!!!

Jag kom in!!! Låg som reserv efter första uttagningen men kom nu in. Så nu vet jag va jag ska göra de närmsta tre åren. SÅ skönt! Blir kanske lite extrajobb på Lindex framöver.

Har ju inte skrivit att min mamma har gift sig i sommar! Roligt tycker jag. Hon o Lennart har varit tillsammans i 10 år så det var på tiden.
Vår kamera hade slut på batteriet så vi tog inga kort. Ska kolla om jag kan få av syskonen.. kommer lägga in lite bilder sen i så fall.
Är ju snart ett bröllop till, Petter o Malin. Ska sjunga på vigseln o är lite nervös eftersom jag är så förkyld. Hoppas jag hinner bli frisk.
Ska ta o dricka lite the nu. kram kram

RSS 2.0