Jaja jag vet det var grymt länge sen. Igen!

 Så här ser sängen ut ej ihop monterad. Har ingen bild på den färdig. Men ca 10 cm av gaveln sticker upp ovanför våra IKEA madrasser. De har väl inte samma standard. (denna köpt på jysk)

Manne växer så det knakar. 11460g och 78.8 cm lång.
Han har nu gått 7 steg alldeles själv. Han har fyra tänder.. eller 3 1/2. Två uppe o 1 1/2 nere. Han är såå söt.

Jag har sökt in till sjukskötskeprogrammet nu till våren och hoppas på att jag kommer in. Läser ju nu upp Naturkunskap B så när den är avklarad så kommer jag nog in.
Ska på lektion imorn så jag ska nog ta o sova nu. Är så trött av mig nu för tiden. Mer än vanligt alltså, har alltid varit ganska trött av mig.

Har haft en trevigt kväll hemma hos Aron o Lina ikväll, hemgrupp. Blev mycket bebissnack!
Igår var de här och vi spelade kampen mellan kvinna och man. Männen vann! Illa illa!

Nä, ska sova nu. Nu har jag ju i alla fall skrivit.
Säkert många som vill ha en bild på Manne också men det har inte laddats in några på ett tag och jag orka INTE göra det just nu. Får bli nästa gång. (Ska inte vänta så länge tills dess jag lovar!)

kram kram

ojoj. längesen nu... jag vet!

Har haft hemgrupp här idag. Vi var bara fyra... eller fem med Manne. Riktigt trevligt. Satt o pratade o sånt en massa. Bad lite oxo men det blev inte så mycket. Vi hade så mycket att prata om.
Annars har det väl kanske inte hänt så mycket häromkring.. Vi har köpt en sängstomme. Våra sängbottnar var dock för höga så man ser ca 10 cm av sänggaveln, kul!
En bänk till hallen har vi också köpt, allt på jysk, REA. Måste ju passa på. Så nu blir det till att äta nudlar o annat som redan finns i frysen ett tag Tur att den är full!

Har prov i Anatomi/Fysiologi på torsdag och jag insåg idag när jag läste instuderingsfrågorna att det är hur mycket som helst som jag inte har en aning om..

Ska gå o sova nu så jag orkar plugga en massa imorn.
Kanske lägger upp en bild på vår säng imorn så får ni se hur det blev.

kram kram

RSS 2.0