ojoj. längesen nu... jag vet!

Har haft hemgrupp här idag. Vi var bara fyra... eller fem med Manne. Riktigt trevligt. Satt o pratade o sånt en massa. Bad lite oxo men det blev inte så mycket. Vi hade så mycket att prata om.
Annars har det väl kanske inte hänt så mycket häromkring.. Vi har köpt en sängstomme. Våra sängbottnar var dock för höga så man ser ca 10 cm av sänggaveln, kul!
En bänk till hallen har vi också köpt, allt på jysk, REA. Måste ju passa på. Så nu blir det till att äta nudlar o annat som redan finns i frysen ett tag Tur att den är full!

Har prov i Anatomi/Fysiologi på torsdag och jag insåg idag när jag läste instuderingsfrågorna att det är hur mycket som helst som jag inte har en aning om..

Ska gå o sova nu så jag orkar plugga en massa imorn.
Kanske lägger upp en bild på vår säng imorn så får ni se hur det blev.

kram kram

Kommentarer
Postat av: Nilla

lägg in bilder på möblerna vet ja!
Ring om du behöver hjälp med pluggandet!

2007-10-01 @ 22:30:22
URL: http://nillalindroos.blogg.se
Postat av: lina

hej o tack för idag! du ska veta att jag tycker om dej massa. uppskattar kanonmycket ditt sällskap. behöver ni barnvakt är de bara o ringa :) vi måste ses snart igen. tack för att du finns!

2007-10-02 @ 22:05:11
URL: http://linalidstrom.blogg.se
Postat av: elina

hihi myys! haha viu kommer snart igen och våldgäster er och tigger lite boende! ;) kul att få fixa lite i lägenheten!!! KRAMAR!!!

2007-10-03 @ 18:11:24
URL: http://www.flink.blogg.se
Postat av: matildish

haha, jaa du e duktig på blogga, få be brorsan skriva lite q: lägg upp en bild på sängen ja vill jätte gärna se hur de blev! kream

2007-10-07 @ 20:16:20
URL: http://matildish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0