Härlig båttur!

Var på förlossningen igen igår för att ev sätta igång. Men inte! Det hade inte hänt någonting mera så de ville inte.
Så vi åkte med Anton och Sofia på motorbåten ut till Holmbergs segelbåt ute vid Sundbyholm typ. Där var Malin och Petter och passade Manne. Det var så skönt att komma ut. Hoppades på att skumpandet i båten skulle göra att bebisen ville ut men än har inget hänt.

Efter båtturen åkte vi till "stranden" i Björsund och badade lite. Skönt!

Väl hemma hittade vi inga nycklar! Antog att de ramlat ur väskan i båten. Så Simon åkte tillbaka och kollade. Inga nycklar! Som tur var hade Petter en nyckel så Simon fick hämta den så att vi kom in. Manne och jag fick vara hos Sofia o Anton så länge. Väl inne i lägenheten kom vi på att Simon lagt nycklar och plånbok i förlossningsväskan som vi lämnat i bilen under båtturen. Tur!! Hade varit jobbit att behöva betala för ett nytt lås, fixa körkort och nytt VISA och ICAkort till Simon. En aning mycket ändå nu tycker jag nog.

Ska ta och packa lite mer inför flytten nu tror jag...

Bilder kommer nästa gång... Alla ligger på Simons Mac.

Midsommarfirande!

            

Hade en skön midsommarafton igår. Blev bjudna på fika hos Henning och Linnea på förmiddagen. Åt lunch hemma och sen åkte vi ut till Sundströms hus i Ostra. Där firade vi med Viktor, Sara, Simon, Jesper, Karro, Malin och Petter. Det var så skönt att komma ut från stan och bara umgås. Inte så fint väder men blev grillat ändå. Killarna stod under paraply och fixade. Gott och supertrevligt. Tack hörrni vänner!

Ingen bäbis än!

Var på förlossningen idag och trodde verkligen att vi skulle få se vår lilla bäbis. Men inte!
En ynka cm var jag öppen. Läkaren ville inte sätta igång det då. De kan tydligen inte göra så mycket när det inte gått längre än så. Ingen dropp, ingen ballong och inte sticka hål på hinnorna... 2-3 cm måste man visst vara öppen, annars kan det ta flera dagar att komma igång...
Nja, tyckte väl inte att det var SÅ lockande så vi åkte snällt hem igen.
Hoppas på MYCKET värkar nu så att jag kan få ut det här knytet någon gång. Vill ju se vem det är ju! Och så önskar jag ju att fogarna ska bli bättre oc det gör de ju inte så länge barnet ligger i magen...

Så nu hörrni är det bara att be en bön för att knodden ska få komma ut! Hade ju vart bra om den kommit idag, vi som fixat barnvakt till Manne och allt. Kände oss SÅ förberedda idag. Men det är kanske det som är problemet. Man ska inte vara det inför sånt här!

Jaja. Nu ska jag snart sova. Vem vet, kanske kommer den imorn!
kram kram

Måste ju lägga in lite mer bilder nu...

Hade en skön helg med vänner! Så roligt att träffas igen!
Kak-kalas i fredags, gott! Mycket kakor över dock. Behöver hjälp att äta upp allt.

        

RSS 2.0