Kort på magen då då...



Så här kommer då en bild på magen. Bilden är tagen i vecka 21 (21+4 för att vara exakt...).
Det känns som att den har exploderat nu. Helt plötsligt känns det som jag ÄR gravid...
Konstigt!
Ska försöka komma upp med en bild lite då och då...
kram

30-års fest!

Har varit och övat en sista gång inför Gustavs 30-års fest som är ikväll. Lite otajt är det fortfarande men vi ska ha kul i alla fall så det blir nog bra ändå. Jag är pepp och jag hoppas att de andra också ska vara det när det väl gäller. Alltid kul att få vara med och sjunga.
Nu ska jag försöka slänga i mig lite mat och sen göra mig i ordning. Ska vara där kl 16 igen och köra ett pass för alla fika/middagsgäster. Sen blir det mingel i några timmar innan nästa pass drar igång vid 20 tiden. Blir en lång dag det här skulle jag tro. Och jag som är så trött hela tiden... hur ska detta gå. :-)
Får se om jag kan få Simon att knäppa lite bilder. I så fall kommer de upp... Annars får ni skylla på honom. :-)
kram kram


Magen ganska stor nu!

Sa till Lina för evigheter sen att jag skulle lägga upp bilder på magen så att de som inte ser mig dagligen kan se hur magen växer. men inte har det blivit det inte. Nu är magen lite större. Man ser definitivt att jag är gravid nu i alla fall. Så jobbigt när man går omkring och bara är lite tjock... Tog en bild igår men jag var så FUL på den att jag inte vågar lägga upp den. Jag är superförkyld just nu så med stor snorig näsa och svullna ögon blev det en långt ifrån vacker bild. Men, ja. det ska komma en bild snart. kram på er alla!

RSS 2.0