julbak! Så mysigt...

 
Lussekatterna blev SÅ fina. Manne hjälpte till att snurra och plötsligt fick några så annorlunda former. Vem bestämmer hur de ska se ut egentligen??


Han tyckte det var roligt att få vara med... lilla killen. Han börjar bli så stor.

Borde plugga!

Ni vet hur det är. När man borde plugga som mest kommer man alltid på andra saker att göra. Har pluggat ca 1,5 timme men sen kom jag på att jag skulle gå till återvinningen med alla kartonger, panta alla flaskor som ligger och tar plats, handla och självklart var det ledigt i tvättstugan nu också. SÅ med tvätt i maskinen så sitter jag nu här och väntar på att den ska bli klar. väntar väntar.... Tänkta baka pepparkakor och lussekatter med Manne sen när han kommer hem så det lär väl inte bli så mycket mer plugg för min del idag. Jaja. Man kan inte vara duktig jämt eller hur.
kram kram

  
  

snor snor!!!

Bara för att jag just såg att klockan var mycket och att jag borde sova så kände jag att det var dags att uppdatera. kan ju inte bli lika dålig på det som mannen min. Borde pluggat idag, blev ca tre timmar o det är ju inte så illa men jag ligger en tenta och en vecka på nya kursen efter. Imorn är det bara halvdag så jag ska försöka plugga lite den sista timmen innan Manne kommer hem från dagis. Brukar inte vara så enkelt sen.
Har haft en super mysig helg i helgen. Träffade systrarna i linköping. Blev en lång shoppingdag i lördags o bara soft på söndagen. Skönt att umgås bara vi utan barn och män. Foffe sov hemma men pluggade i skolan hela dagarna så honom såg man inte mycket av i alla fall.
Nä, nu är uppdateringen gjord så nu ska lakanen få sällskap ett gäng timmar.
kram på er!

RSS 2.0