Fjällvandring!

Min mamma och hennes man Lennart är här nu. Kom upp i onsdags och är här till måndag. Så skönt! Idag har vi varit uppe på fjällhalsen i Bydalen och vandrat och plockat liiite blåbär. Härligt vindpinade i ansiktet när vi kommit ner igen. Igår var vi ute med svärmor och plockade 40 liter lingon. Kokade sylt hela kvällen, så GOTT! Sån skillnad med egen sylt jämfört med köpt. Längtar efter köttbullar, potatis, brunsås och LINGONSYLT! :-)
Skickar med lite bilder också så får ni se. kram kram

Äntligen internet!

Har varit utan internet nu sen vi flyttade upp till Gärdsta. Nu, en månad senare har Telia äntligen lyckats leverera det dom skulle.
Jaja, nu är vi i alla fall uppe i Gärdsta i Åre kommun. Bor i ett stort hus på 170 m2, inte helt illa om man jämför med våra 65 i Eskilstuna. Vi har en stor trädgård som vi inte hinner sköta om. Eller hinner och hinner. Än har det inte riktigt prioriterats. Vi har istället varit uppe och vandrat i fjällen några gånger. Vi har skatat i Samuel och Elinas ramp och vi har umgåtts en hel del med Simons familj här uppe. Skönt att träffa någon i alla fall.
Lägger upp lite bilder från den tid som varit här än så länge... ska försöka lägga upp fler med tiden. kram kram

RSS 2.0